Зарезервировать номер

Тип номера (195 грн.)
(235 грн.)
(320 грн.)
(370 грн.)
(420 грн.)

Om hotellet

UTMÄRKT SERVA - Zirka hotell


Modernt billigt bekvämt hotell i hjärtan av Odessa, Ukraina

160 hotellrum med duschen, klimat kontrollerar, och den satellit- TV:N

Oavbruten tillförsel av driver och varmvatten i hotellet - en ha som huvudämnefördel bland Odessa hotell

Fritt parkera för hotell

Göra perfekt säkerhet - alla hotellområden övervakas med CCTV

24 timmehotellmottagande och hushållning

15 noterar drev till hotellet från den Odessa flygplatsen, 2 kms från den Odessa järnvägen posterar, 1 kvarter till shoppingområde och restauranger, nästan Deribasovskaya St.

Hotellrum klassar

Klassar ovanligt low i det Zirka hotellet förbinds till rationellt planera av hotellaffären. I kontrast till Odessas dyra hotell ger det Zirka hotellet inte tjänste- rum. Det Zirka hotellet använder billigt funktionellt och bekvämt möblemang. Måttligt storleksanpassad, men bekväm och perfekt airconditioned hotellrumräddninglägenhetsyta och låter hotell gäster tycka om det lägsta rummet klassar bland de jämförbara hotellen i Odessa. Det Zirka hotellet, den inte lyxiga stunden, erbjudanden som det bekväma staget i den Odessa staden centrerar på, vaggar botten klassar.

För att maximera komfort och säkerhet av våra gäster, finns det någon restaurang, eller diskot i hotellet, fast det finns alldeles närliggande på varje, tränga någon av Odessa. Den mest nearest restaurangen lokaliseras tjugo mäter från hotellet, och det finns åtminstone två prissatte cafes och restautants för dussin olikt nästan hotellet.

Det Zirka (stjärna) hotellet lokaliseras i centrera av Odessa i ett tyst område ett kvarter från huvudsakliga gator. Ditt kassaskåp och bekväma stag i hotellet är vår personals högsta prioritet.

Det Zirka hotellet byggdes i 2007 av den award-winning arkitekten Alexander Dmitrievsky som använder de bäst tillgängliga teknologierna som ger hotellet en kanta över andra hotell i Odessa. Hotellet klimat-kontrolleras fullständigt, i stället för bara airconditioned, så att du andas alltid nytt, lufta. Det nyaste hotellet avfyrar larmsystemet försäkrar ditt kassaskåpstag i Odessa. Effektivt bruk av hotell utrymme låter oss erbjuda dig som det lägsta rummet klassar i Odessa.

Наш адрес

Kuznechnaya för Zirka-2 hotell 59 St Odessa Ukraina
Hotellet ringer (Odessa Ukraina): (38) 048 7000343
Hotellfax (Odessa Ukraina): (38) 048 7000343
E-post: res@hotelodessa-ukraine.com

 
Гостиницы Одессы: Отель «Зирка» Карта сайта