Зарезервировать номер

Тип номера (195 грн.)
(235 грн.)
(320 грн.)
(370 грн.)
(420 грн.)

Ongeveer het Hotel

De UITSTEKENDE DIENST - Hotel Zirka


Modern goedkoop comfortabel hotel in het hart van Odessa, de Oekraïne

160 hotelruimten met douche, klimaatcontrole, en satellietcTv

Ononderbroken levering van macht en heet water in het hotel - een belangrijk voordeel onder de hotels van Odessa

Vrij hotelparkeren

Perfecte veiligheid - alle hotelgebieden worden gecontroleerd met kabeltelevisie

de hotelontvangst en het huishouden van 24 uur

15 minuten drijven aan het hotel van de luchthaven van Odessa, 2 kms van de spoorwegpost van Odessa, 1 blok aan het winkelen gebied en restaurants, dicht bij Deribasovskaya St.

De ruimtetarieven van het hotel

Ongebruikelijk zijn de lage tarieven in Hotel Zirka verwant met rationele planning van de hotelzaken. In tegenstelling tot de dure hotels van Odessa, verleent het Hotel Zirka de ruimte geen dienst. Het Hotel van Zirka gebruikt goedkoop functioneel en comfortabel meubilair. De matig met maat, maar comfortabele en volkomen met airconditioning hotelruimten sparen vloerruimte en staan de gasten van het hotel toe om van de laagste ruimtetarieven onder de vergelijkbare hotels in Odessa te genieten. Het Hotel van Zirka, terwijl niet luxurious, biedt comfortabel verblijf in de stadscentrum van Odessa bij aan de tarieven van de rotsbodem.

Om comfort en veiligheid van onze gasten te maximaliseren, zijn er geen restaurant of disco in het hotel, hoewel er overvloed dichtbij bij elke hoek van Odessa is. Het meest dichtbijgelegen restaurant wordt gevestigd twintig meters van het hotel, en er is minstens twee dozijnen verscheiden geprijste koffie en restautants dicht bij het hotel.

Van Zirka (Ster) wordt het hotel gevestigd in het centrum van Odessa op een stil gebied één blok van hoofdstraten. Uw veilig en comfortabel verblijf in het hotel is de hoogste prioriteit van ons personeel.

Hotel van Zirka werd in 2007 door met een prijs bekroonde architect Alexander die Dmitrievsky gebouwd de beste beschikbare technologieën aanwendt die het hotel een rand over andere hotels in Odessa geven. Het hotel wordt volledig klimaat-gecontroleerd eerder dan slechts met airconditioning, zodat u altijd verse lucht ademt. Het systeem van het de brandalarm van het hotel nieuwste verzekert uw veilig verblijf in Odessa. Het efficiënte gebruik van de ruimte van het hotel staat ons toe om u de laagste ruimtetarieven in Odessa aan te bieden.

Наш адрес

Hotel 70 Uspenskaya St Odessa de Oekraïne van Zirka
De telefoon: (38) 048 7000343
De fax: (38) 048 7000343
E-mail: res@hotelodessa-ukraine.com

 
Гостиницы Одессы: Отель «Зирка» Карта сайта